shqip | english
na ndiqni në

Suita

Duke ju ofruar pamjen e këndshme të Lumbardhit dhe qytetit të vjetër të Prizrenit kjo suitë ju ofron dhoma të ndërlidhura dhe divane,ballkon,flat screen Tv dhe banjo me tushkabinë ose vaskë me jacuzzi .Dhomat janë të paisura me të gjitha facilitetet e duhura për akomodim sa më të rehatshëm.Çdo hapësirë e hotelit posedon internet pa pagesë,si dhe mëngjesi dhe parkingu janë të përfshira në dhomë.

Dhoma Dopio

Duke ju ofruar pamjen e këndshme të qytetit të vjetër të Prizrenit dhoma dopio ofron komoditet të lartë për një e më shumë netë duke ju bërë të ndiheni si në shtëpitë tuaja.Dhomat janë të paisura me të gjitha facilitetet e duhura për akomodim sa më të rehatshëm.Çdo hapësirë e hotelit posedon internet pa pagesë,si dhe mëngjesi dhe parkingu janë të përfshira në dhomë.

Dhoma Teke

Duke ju ofruar pamjen e këndshme të qytetit të vjetër të Prizrenit dhoma teke ofron komoditet të lartë për një e më shumë netë duke ju bërë të ndiheni si në shtëpitë tuaja.Dhomat janë të paisura me të gjitha facilitetet e duhura për akomodim sa më të rehatshëm.Çdo hapësirë e hotelit posedon internet pa pagesë,si dhe mëngjesi dhe parkingu janë të përfshira në dhomë.

Dhoma Dyshe

Duke ju ofruar pamjen e këndshme të qytetit të vjetër të Prizrenit dhoma dyshe ofron komoditet të lartë për një e më shumë netë duke ju bërë të ndiheni si në shtëpitë tuaja.Dhomat janë të paisura me të gjitha facilitetet e duhura për akomodim sa më të rehatshëm.Çdo hapësirë e hotelit posedon internet pa pagesë,si dhe mëngjesi dhe parkingu janë të përfshira në dhomë.

Dhoma Treshe

Duke ju ofruar pamjen e këndshme të qytetit të vjetër të Prizrenit dhoma treshe ofron komoditet të lartë për një e më shumë netë duke ju bërë të ndiheni si në shtëpitë tuaja.Dhomat janë të paisura me të gjitha facilitetet e duhura për akomodim sa më të rehatshëm.Çdo hapësirë e hotelit posedon internet pa pagesë,si dhe mëngjesi dhe parkingu janë të përfshira në dhomë.

Dhoma Katërshe

Duke ju ofruar pamjen e këndshme të qytetit të vjetër të Prizrenit dhoma katërshe ofron komoditet për familje duke poseduar shtretër dopio dhe tek .Dhomat janë të paisura me të gjitha facilitetet e duhura për akomodim sa më të rehatshëm.Çdo hapësirë e hotelit posedon internet pa pagesë,si dhe mëngjesi dhe parkingu janë të përfshira në dhomë.

Argëtim

Për të gjithë sport-dashësit ofrojmë dhe bicikleta me qera.