shqip | english
na ndiqni në

Salla e Konferencave

Salla është e paisur me tavolinë pune për 28 persona si dhe në anën tjetër posedon edhe 100 ulëse të tjera. Salla mund të organizohet në forma të ndryshme , në formë teatro,klasore dhe grupe punuese.Ofron ndriҫim të mjaftueshëm,hapësirë të bollshme dhe paisje teknike si : video projektorin,tabelën e projektorit dhe flipchart.

Salla për rezervime të ndryshme

Salla posedon 300 ulëse dhe është e përshtatshme për organizime të ndryshme si trajnime, seminare,etj.Salla ofron hapësirë dhe ndriҫim të mjaftueshëm si dhe paisjet teknike si projektor , pëlhurë të projektorit dhe flipchart.

Salla për ahengje të ndryshme "Theranda de Luxe" Rr.Ismail Kryeziu p.n Arbanë,20000 Prizren,Kosov

Salla e ahengjeve dhe e dasmave "Theranda de Luxe" ofron një sallë elegante dhe shumë komode me ulëse deri në 400 persona .