shqip | english
na ndiqni në

Salla e Konferencave

Salla �sht� e paisur me tavolin� p�r mbledhje t� ndryshme, p�r 28 persona si dhe n� an�n tjet�r posedon 100ul�se t� tjera. Posedon edhe video projektorin,tabelën e projektorit dhe flipchart.

Salla p�r rezervime t� ndryshme

Salla posedon 300ul�se dhe �sht� e p�rshtatshme p�r organizime t� ndryshme si trajnime, seminare,etj.Salla posedon projektor,tabele projektori dhe flipchart.

Salla për ahengje të ndryshme "Theranda de Luxe" Rr.Ismail Kryeziu p.n Arbanë,20000 Prizren,Kosov

Salla e ahengjeve dhe e dasmave "Theranda de Luxe" ofron një sallë elegante dhe shumë komode me ulëse deri në 400 persona .